Højmanns er et konsulenthus med speciale i psykisk arbejdsmiljø og organisationsudvikling. Højmanns ejes og drives af Annette Højmann, som siden 1999 har arbejdet med netop disse specialområder.

Hvad kan I forvente af Højmanns?

Vælger I os som samarbejdspartner, får I en loyal rådgiver, der både udfordrer og støtter jer i arbejdet med udviklingen af jeres organisation, det psykiske arbejdsmiljø og ledelse.

Hvordan arbejder vi sammen?

Med os på holdet vil I møde nærvær og tillidsfuld kommunikation. Vi tror på, at netop det skaber vejen for et bæredygtigt samarbejde. I tæt dialog med jer skræddersyr vi de projekter, der giver jer vækst og udvikling. De bedste resultater kommer i et nært samarbejde, og vi stiller os til rådighed for jer igennem hele forløbet.

Hvad får I ved et samarbejde med Højmanns?

I får adgang til konsulenter med speciale inden for organisationsudvikling, psykisk arbejdsmiljø, lederudvikling og forandringsprocesser. Vores projekter, rådgivning og procesarbejde har altid jeres behov som omdrejningspunkt.
Vores mission

Højmanns er et konsulenthus med en stærk organisationspsykologisk profil. Vi er specialister i psykisk arbejdsmiljø og organisationsudvikling. Gennem dialog, proceskonsultation og rådgivning bidrager vi til at skabe sunde og produktive arbejdsfællesskaber og leverer høj faglig kvalitet på alle organisatoriske niveauer.

Vores vision

Det forpligter at være specialister i psykisk arbejdsmiljø og organisationsudvikling. I Højmanns vil vi til stadighed arbejde for at være den foretrukne samarbejdspartner, så vores kunder fortsætter med at sige om os, at vi er dygtige praktikere, der tager afsæt i en bred teoretisk viden inden for det arbejds- og organisationspsykologiske felt.

Vi kendes på vores imødekommenhed, hjælpsomhed og evne til at formidle kompleks viden om psykisk arbejdsmiljø. Det er vores mål at hjælpe organisationer, ledere og medarbejdere til at udvikle sunde organisatoriske arbejdsfællesskaber, hvor resultater, trivsel og arbejdsglæde går hånd i hånd.

Vores værdier – Højmanns etiske grundlag

Vi er:

  • professionelle
  • nærværende
  • åbne og imødekommende
  • ordentlige, troværdige og hjælpsomme

Vi tager vores egen medicin. Udvikling går begge veje – og for os starter det gode psykiske arbejdsmiljø i vores egen organisation.